Sunday 30 March 2014

Thank you, cats

In the post about my helpful feline assistants, I said that they had not managed to botch anything up too badly yet. I forgot to mention the several pieces of bedding they had managed to tear into.
After that post, they created a masterpiece:


This used to be a pillowcase. After it met our cats, it evolved into stash fabric.

I was thinking of using it as binding for my Regency stays and turning them into a fully bedding project (the damask I'm making the stays from is old duvet cover). But this fabric is too thick for that purpose, so I'll have to come up with something else. Since I'm hoarding blue and white fabrics for patchworking, I guess that's it.

It happened when I was away at school, so I have no idea who was responsible. It could be either of those who come inside.

2 comments:

  1. Ani jsem nevěděla, že máš kočičáky - jsou to tajnůstkáři, takže nevěřím, že se dozvíš, který začal s tou demolicí látky. Pokud to začne a skončí jen u té látky, tak je to dobré - ten můj nezbeda zlikvidoval jednu čalouněnou sedací soupravu a teď úspěšně pokračuje v drápání po dřevěných křeslech. :-) Takže hodně pohody v soužití s chlupatci a hezký nedělní večer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nějak jsem zapomněla odpovědět... Máme kočičáků plno. Většinou jsou venku, ale občas přijdou i dovnitř. A to se potom na ně musí dávat pozor. Opravdu si rádi o všechno brousí drápky, nejlíp právě o to, o co nemají!

      Delete